Hej hå, ett tag!

Hej alla läsare!

Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Men tänker att jag slänger in ett inlägg här om säsongen 2012 som kommer!

Just nu så fixas det med botten på Xperia. Kölen blev jätten fin med lgningen, som ny nästan!

Bild!!

                                                           

 

                                                      Säsongen 2012:

Säsongen ser ut som så att vi kommer delta i alla GP:n i Volkswagen X-35 Cup (info längre ner).

Gotland Runt kommer också köras. Men tror dock att dom har gjort ett stort misstag med att flytta in starten till Stockholm, det betyder banan blir +40nm! Vad händer om det blir bleke? Segel, frakt till Sandhamn? För vem är sugen på att gå ända in till Stockholm igen efter ett helt Gotland?

Sen blir det nog inte så mycket mer seglingar, för VW Cupen blir en ganska stor satsning för vår del.

Volkswagen X-35 Cup:

Som sagt så kommer denna Cup bli en rätt stor satsning för oss denna säsong.

Cupen kommer att sändas på TV:

Nu kliver TV4 sport in som mediapartner till Whyshore Yachting & Marketing. Tillsammans ska de ge tittarna möjligheten att följa tre Cuper med kappsegling, från tidig säsongsstart i maj och avslut mitt inne i Stockholms City på Riddarfjärden i september.

TV4 Sport kommer under det kommande sommarhalvåret sända 14 halvtimmeslånga avsnitt, på onsdagkvällar kl 20:00. De första 6 avsnitten varje vecka från mitten av maj till midsommar (veckorna 20-25). Efter ett uppehåll under juli fortsätter sändningarna med ytterligare 8 avsnitt varje onsdag från början av augusti till slutet av september (veckorna 32-39).

Sändningarna på TV4 Sport kommer att följa kappseglingar i Volkswagen X-35 Cup, Audi Dragon Cup och SeaCart 26 Multi Cup. Avsnitten blir resultatinriktade med reportage från kappseglingarna, presentationer av båttyperna, och även fördjupningar med presentationer av teamen, personporträtt, mid-season round-up samt beskrivningar av Americas Cup.

”Det är fantastiskt kul att TV4 Sport skapar en plattform för de seglingsintresserade. Att kunna följa kappsegling på nära håll, att äntligen kunna följa segling på hemmaplan som vilken fotbollsserie som helst är helt unikt! Det här kommer utveckla vår sport mycket, och har stor betydelse för de aktiva seglarna att få presentera sin sport mot publik och företag. Kappsegling är mycket miljöanpassat och passar bra in i framtiden.” säger Klabbe Nylöf, VD på Whyshore.

För tre år sedan sände TV4 och TV4 Sport Volvo Ocean Race, och det är först nu som seglingssporten får ett riktigt seglingsmagasin igen. ”Vi har letat efter ett bra format för att kunna göra segling på ett intressant sätt. Med kombinationen av Volkswagen X-35 Cup, Audi Dragon Cup och SeaCart 26 Multi Cup finns nu förutsättningarna att skapa ett spännande TV-magasin som innehåller både bredd och initierade fördjupningar, säger Andreas Odén, exekutiv producent på produktionsbolaget Monday.

Det är ju kul att man vågar satsa med TV!

Här kommer också schemat för Cupen:

Som ni kanske ser så har det kommit till 2 GP:n mot förra året då det bara var 4 stycken! Rätt så späckat men med en längre ”paus” mellan GP 3 och GP 4!

GP 4 kommer ochså vara som ett ”känna på” inför X-35 VM 2013!

VM 2013 kommer nog bli väldigt kul.
Möta båtar från runt om Europa!

Ja så ser det ut just nu!

Bjuder på en schysst text jag hitta på en T-Shirt:

Sailing is not the answer.
Sailing is the question.
”Yes” is the
answer.

Segla lungt!
/) Calle

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hej hå, ett tag!

  1. Birre skriver:

    Bra inlägg Calle,säger mormor….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s